dit is

sobat kras

Suzan Groeneveld is het kloppend hart van Sobat Kras

Sobat Kras komt uit het Maleis. Sobat betekent vriend of binding en Kras is de overtreffende trap van het woord waar het bijhoort. De betekenis: ‘goede, beste vriend of hechte binding’ geeft weer waar ik met mijn bedrijf voor sta.

Met ruim veertig jaar werkervaring, in (online) marketing binnen verschillende branches, heb ik mij gespecialiseerd in het juist positioneren van je bedrijf met je website.

Vanaf 2011 is Sobat Kras actief in online marketing en de complexiteit van de technische kant van WordPress websites op het gebied van snelheid en veiligheid.

Daarnaast bied ik onderhoud aan voor bedrijfswebsites zodat jij je als ondernemer op je core business en content kan richten. 

suzan:

“Bij een website denk ik aan een zeilboot waarin allerhande complexe techniek samenkomt. Op die zeilboot weet ik blindelings mijn weg te vinden om de goede koers te varen. Alle instrumenten van verschillende partijen afkomstig, zijn met elkaar gekoppeld zodat de snelheid van het schip, de veiligheid aan boord en het doel bereikt worden.

Zo is ook een website een complex van technieken die samenhangen en door diverse partijen aangeboden worden. Sobat Kras weet blindelings welke partijen de beste waar voor hun geld bieden, hoe alle instellingen te beïnvloeden zijn en met welke techniek of oplossing de website de koers verlegt naar het doel.”

Suzan is een avonturier en een pionier die grenzen verkent, mee ontwikkelt en nieuwe uitdagingen aanpakt. Dit uit zich in haar privéleven, met zeil- en camperavonturen.

Sobat Kras is gevestigd in Lelystad, Flevoland. Met een altijd veranderend uitzicht op het IJsselmeer de perfecte plek om aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig naar Suzan of wat Sobat Kras voor je kan betekenen?

Wat kun je bij Sobat Kras verwachten?

Timeline main image

Samen & Ontmoeten

Ik werk graag persoonlijk met mijn klanten om samen tot de kern van je bedrijf te komen en daarmee je website te kunnen optimaliseren en je vindbaarheid en verkopen op te schroeven.

Timeline main image

Plezierig & Betrouwbaar

Ik werk iedere dag met veel plezier. Een plezierig en betrouwbaar contact met mijn klant staat voorop. Het wederzijds vertrouwen dat ik opbouw, zorgt dat er resultaat geboekt wordt, waarbij regelmatig tips & tricks gedeeld worden.

Timeline main image

Vernieuwing & Groei

Met een site audit onderzoek ik welke zaken op je site aandacht nodig hebben. Bij de uitvoering van de gevonden aanpassingen, kijk ik ook naar content en SEO (zoekmachine vindbaarheid). Bij oplevering is de site helemaal up to date en vernieuwd en daardoor beter vindbaar, sneller, veiliger en aantrekkelijker. Bezoekers blijven langer en klikken minder snel weg waardoor je meer inschrijvingen voor een nieuwsbrief, downloads, contacten en verkopen krijgt en jouw bedrijfsresultaten groeien.

Je website, vindbaar, veilig en snel!

ⒸCOPYRIGHT 2024 SOBAT KRAS
KvK: 54057523 | BTW: NL001362207B40

Je website, vindbaar, veilig en snel!

Ⓒ COPYRIGHT 2024 SOBATKRAS
KvK: 54057523 | BTW: NL001362207B40